29 Juli

Det har varit en lång dag, när jag kom till jobbet blev jag tillsagd att putsa fönster, tog mig 2 timmar att putsa allt. Sedan blev det kassan och när man väl kommit in i det så rusar timmarna iväg. Fick iaf 30 min rast där jag varvade ner lite eftersom det kom ganska mkt folk ett tag ;P Men det hat gått bra idag, inga större fel.

Väl hemma bytte man om till short, linne och brillor på ;) steka lite i solen, är lite stolt över mig själv att jag för en gångs skull blivit brun! Det ska jag säga att det är inte ofta ;P så lat jag är på att sola :) När vi sedan skulle äta ute så kom det massor getingar så jag åt inne ;P så feg är jag ;D Trött är man ju också efter att ha jobbat när man inte är så van vid så mkt på en gång, jag har ju så lätt för att bli stressad, + att värmen gör det ju inte bättre! Så idag har det blivit att dricka vatten.

Har bestämmt mig för att gå ner lite i vikt nu också, kan inte gå runt i den här kroppen :S I början av sommaren hade jag stenkoll på hur mkt kalorier jag stoppade i mig, men när man gör mkt annat är det lätt att man glömmer lite också. Så ska börja räkna igen, ha fasta måltider, dricka vatten, frukt ist för godis osv.  Nu ska det bli ändring!

Imorgon efter jobbet åker jag till Västervik ;P har ej datorn med mig så det blir inte förns fredag jag uppdaterar igen ;P
Men jag hoppas på soliga dagar så jag kan jobba mer på brännan ;)



Pigg och glad ..

Här är vi pigga och glada ja! (INTE) Börjar iaf jobba om 20 min och är helt klar,det är bra, men just nu vill jag ju bara lägga mig ner och somna ...

28 Juli

Saknar pojken <3

Saknar ju pojken <3





Det gäller att va på topp

Fy vilken dag det har varit! Den värsta jag har varit med om.
Men dagen började bra, gick upp kl 10, tog mig lite frukost, gjorde mig iordning och satte mig sedan vid tvn för att kolla på serien "McLeods döttrar" kl 11.50 som jag alltid kollar på på sommaren ;P Efter det blev det att diska tills mor kom och hämtade mig eftersom jag börjar jobba kl 14.
Det har varit så mkt folk idag, varför ska man handla för när det är sol ute så man kan bada hela dagen lång?! Jag lääängtade iaf därifrån. Men jag har börjat få pli på det där med kassan nu så idag kändes det faktiskt riktigt bra :) Så när mor och jag kom hem tog vi oss lite mat(har inte ätit på hela dagen!) och satte oss ute och pratade lite. Men jag har fått en sån otrolig huvudvärk så jag gick in, tänkte jag skulle lägga mig snart, ska upp och jobba imorgon 7.45-14.00. 

På onsdag hoppas jag kunna få jobba förmiddag ist för eftermiddag så att jag kan åka till Johan :) har inte sett han sedan i Fredags! Saknar honom :( Ska ju in och träffa vännerna också! Har typ inte varit med någon annan än Johan i sommar, skärpning på dig Amanda! Men tyvärr blir det ju så att jobbet tar mkt tid. Men jag kommer iaf ha 1 veckas sommarlov :)
Men nu blir det att sova lite, annars lär jag väl inte komma upp imorgon ;P

Välkommen till min blogg!

Jaa, allt jag kan säga är väl välkommen! Nu är det så att jag fick ett sug om att jag ville börja blogga ;D Så vi ska se hur det går. Tänkte mig inte riktigt skriva så mkt nu, man är lite små trötter efter en ledig dag från ICA butiken. Det har varit en tuff vecka kan jag lova ;P men nu är den slut och jag hoppas att nästa blir lite lugnare :)
Kommer och skriver en spalt imorgon om vad dagen bjuder på. Ni får ha det så bra tills då!

RSS 2.0