28 November - 00.21

Så är man åter igen ute i skogen ;P Jag har plockat en massa i mitt rum hela kvällen för att få ordning på allt till imorgon. Jag har fyllt 5-6 väskor med kläder!! Trodde jag aldrig ;P + att jag har lämnat kvar en massa i byrån. Så där ser man ;P jag som annars tycker att jag inte har något som passar. Men jag börjar bli lite trötter nu ;P
Tänkte somna till Sagan om dom två tornen, jag fick en sådan lust att se den. I förrgår pratade jag med dans 3orna om trilogin så vart jätte sugen på att se dom! Såg ju 1an för någon vecka sedan så kollar in 2an nu. Det är ju bara det att dom är så långa .. men det är det värt ;)

På tjejkvällen på stan igår blev det inte att jag köpte något ;P Kände att jag inte hade pengar till det, måste ju spara till julklappar ;P Men förut när jag lyfte på lite saker på min hylla hittade jag 500 kr som jag fick på min födelsedag! Måste ju säga att det är riktigt duktigt, jag gömmer pengarna för att ingen ska hitta dom så hittar jag dom inte själv! haha, så det kan gå ;P Så dom ska jag ta till Danskläderna som kommit ;P En balett-dräkt och mjukisbyxer ;) Men tror det kommer gå på runt 700 kr så får nog ta ut lite extra ;/ men men.

Dagen har varit helt okej, imorse hade jag bara ingen lust alls att stiga ur sängen! Fy alltså ;/ men det var bara att dra sig upp och hoppa in i duschen. Digitalt skapande som första lektion då, fick ganska mkt gjort på filmen vi ska göra själva. Bara nästa fredag kvar så ska den vara klar, men det ska nog gå ;) Sedan var det Bilkörkortsteori, och som jag hoppats så fick vi tillbaka proven ;P Jag fick ännu ett VG, känner mig nöjd ;D Även Johan fixade sig ett ;P
Efter det gjorde vi inte så mkt, när vi varit hemma ett tag så fick jag denna jäkla mensvärk igen! Så la mig i sängen med täcket på magen för att hålla magen varm. Låg där 1 timme, och precis när Johan och jag tänkte göra oss lite mat ringde mor för att förbereda mig på hemfärd. Men det tog ca 2 timmar innan vi kom iväg ;P Vi skulle till nya lägenheten och hämta nyckeln och lämna lite saker, men gamla ägaren var inte där så vi fick åka dit dom flyttade ;P Sedan lämnade vi in lite saker på Röda korset och åkte sedan till lägenheten. Sedan åkte vi för att handla lite mat och tanka, sedan var vi påväg :) Väl utanför Gamleby kom jag på att jag skulle vara på Luciaträning kl 18, men det var ju kört ;P Kl var då ca 18.40. Så ringde till Linnea när jag var hemma för att kolla vad jag missat, men det var inget speciellt. Vet inte riktigt om jag ska vara med iår ;/ Samma dag då det är i kyrkan är vi bjudna till kusin Hanna i Misterhult, så det skulle bli lite stressigt ;/ så får se hur jag gör. Tog sedan lite mat, plockade på rummet, kollade på film med mor och nu sitter jag här.
Men känner att jag ska göra det sista så jag kan lägga mig sedan :)

Natti på er!

27 November - 22.29

God kväll på er! Tjejkvällen ute på stan var kul ;P Gick runt lite med Matilda och Alexandra, inne på Västerport var det tipspromenad, 1 fråga i varje butik. Våran Västerviks kändis stog i kassan på Lindex också ;P hehe.
VeroModa var det ju då Sex and the City kväll med levande skyltdockor som satt i butiken. Man kunde också vinna SATC-boxen genom att fylla i ett frågeformulär och sedan namn och nummer. Tror ändå att jag svarade rätt på alla ;) Man kan ju hoppas att man har lite tur.

Runt kl 20 gick jag hem till Johan som undrade var jag höll hus när han kom hem ;P När han ringde var jag bara några meter från hans hus och då ville han gå till Coop. Så vi gick dit, handlade lite snacks(fy Amanda!) och gick hem för att kolla på Medium. Nu ska vi strax lägga oss, börjar känna mig lite trötter faktiskt ;S Imorgon är det ju Digitalt skapande som gäller(trååkigt!) sedan är det Bilkörkortsrteori. Jag hoppas att man kanske kan få tillbaka proven så man får se hur det gick! Men idrottarna har väl varit sega på att göra provet som innan. Sedan får jag se hur jag kommer hem till Källvik ;P Mor skulle kanske komma in för att göra lite ärenden och så hoppas jag att hon är med checken för mina studiepengar som jag inte fick in förra månaden ;P Då har jag faktiskt pengar att handla julklappar för! Det är bra ;P

Men nu blir det sängen för att få sin skönhetssömn ;)
Natti på er!

27 November - 16.26

Jag har ont i magen! Denna jäkla mensvärk alltså! Tar ju kål på en ;/ Har haft ont sedan imorse, har tagit tabletter men det hjälper inte så mkt. Lite jobbigt att ha magont medans man dansar.

Dagen har väl varit bra men den är lite seg med tanke på att man har ca 3 timmar håla mellan lektionerna, inte så kul. Men nu är jag iaf hemma och tittar på Top model ;P
Ikväll ute på stan händer det iaf lite saker! Tjejkväll till kl 21, dvs alla affärer är öppna till 21 ;) Jag hade först ingen aning om det men hade fått sms från VeroModa att det var Sex and the City kväll, så när jag skulle höra med Matilda om hon hade lust att följa med fick jag höra att det var tjejkväll över hela stan ;P Nice nice.
Så får se när dom hör av sig :) Tänkte jag skulle börja lite med Nutida konsten innan.
Uppdaterar lite senare ;)

Puss på er!

25 November - 23.45

Som varje Tisdag började morgonen med dans - Street. Tro mig, det kändes att man inte dansat på 1 vecka! haha.
Andra danspasset använder vi till att lära ut våra egna danser till 1or & 2or som då ska vara med i våran slutproduktion. Ser fram imot den faktiskt, ett roligt tema ;P

Lunch, PA 12.15, det var endast jag och Richard idag, men eftersom Matilda har mappen med enkäterna blev det ju tyvärr inte så mkt gjort, vi pratade om en massa annat mellan himmel och jord. Vi kom t o m 20(!) min försent till Svenskan ;P så kan det gå. Sedan var den skoldagen slut. Jag gick hem till Johan, kollade på Smalville och Top model och så kom Johan hem. Hade ju tänkt att gå en sväng på stan idag men jag hade ingen lust att ge mig ut i halkan! Snö försvinn!! Men kom gärna tillbaka till Jul ;)
Johan och jag ska ist gå ner imorgon :) men får se hur mkt man får gjort då, han är lite små seg att gå på stan med, som dom flesta killar ;P

Runt kl 19.00 kom iaf mor och hämtade mig, vi åkte till Hemköp och handlade lite. Plockade upp sis 19.30 vid Centrumgården där hon haft danslektion och åkte sedan hemåt till Källvik. Tog oss lite mat(förutom jag som ätit hos Johan) och kollade sedan på House kl 21.00, såklart lika intressant som alltid ;)
Började känna mig lite trötter så gick upp, när jag öppnade dörren till mitt rum såg det förjävligt ut så plockade bort allt skit från sängen och lite. Och nu sitter jag här ;P Har Johan på axeln(tele) som inte säger så mkt ;P
Och imorgon har jag sovmorgon! WOW! Som jag inte har alls i veckan annars, börjar 8.20 varje dag, så gissa om jag sover ut på helgerna ;P Men ska lägga mig nu, känner mig jätte trött!

Natti på er!

24 November - 21.03

Usch säger jag för Måndag! Imorse var jag så jäkla trött, ville verkligen inte gå upp! Men mor kom och väckte mig vid kl 6.
Det blev lite sent igår då jag satte mig vid datorn, långt över 12, så allt jag gjorde då var att starta Honey att somna till.
Varför det blev så sent var för att först kollade jag på DaVinci koden och efter det tog jag något att dricka och pratade lite med mor.

Imorse var det ju då nästan snökaos! Tyckte iaf jag ;) Jag vill verkligen inte ha snö alltså! Usch för det också :( Så bussen blev sen imorse, när jag steg av utanför Johan så var den 8.20! Och då börjar jag ;P Så sprang in och hämtade Johan och traskade iväg till Körskolan i snö vädret. Det var iaf inte många på den lektionen, runt 7 stycken kanske. Sedan gick vi hem, jag somnade ca 30 min, Johan väckte mig för vi skulle gå till skolan, för jag vägrar cykla i sånt här väglag ;P Så det var bara att gå.

I skolan mötte jag på Matilda och vi gick och åt. Vid kl 11 var det en Julshow med Ny Generation. Helt okej show men jag börjar bli trött på jesus kristus pratet ... I början av showen visade dom barn från Afrika som hade det svårt, och då sjunger dom om hur underbar och vis gud är! Det är han väl knappast om han låter barnen lida .. jag blir så trött på allt detta, så inga mer kommentarer om det.

Efter det började vi iaf jobba med vårat projektarbete. Förra veckan skulle vi sammanställa enkäterna, men jag var ledig på måndagen och sjuk på tisdagen, och Matilda var ochså sjuk på Tisdagen så det blev ju inte alls mkt gjort, så vi började idag ist :) Har fått ganska många bra svar faktiskt, kul att folk ibland kan ta saker seriöst.
På Nutida konsten var det ju fördjupnings arbetet som gällde, så har skrivit ut fakta som jag ska jobba med, arbetet ska vara inne på Måndag.

Efter skolan tog Johan och jag lite mat, kollade lite på TV och jag bytte om till danskläder, har inte varit på måndags lektionerna på 2 veckor! Så det var på tiden :) Men jag kom ju då också på att Annika opererade axeln förra veckan så hon skulle ju inte hålla i lektionen, så jag visste inte vem som höll i den då. Men jag åkte med Johan till Bowlingen och gick sedan därifrån till Stefanhallen. Jag var först på plats men det kom sedan endast 3 personer till, så vi var endast 4 personer ;P Så vi körde igenom det vi gjort och gick sedan hem, så vi var där iaf 40 min. Så jag gick tillbaka till bowlingen och satt och pratade med Ronja i 45 min! Min stackars rumpa ;P

Till slut kom vi hem och då hoppade jag in i duschen, och efter det har jag suttit vid TVn med Johan.
Just nu är det 2 ½ men ;) Men tänkte lägga mig snart. Vi ses imorgon ;P

Natti på er!

23 November - 13.45

Då var det söndag igen och det enda man gör är att slappa hela dagen. Steg upp ur sängen runt 11.00, Johan gjorde lite varm oboy till mig medans jag gjorde mig en macka. Vi gick ner och satte oss vid TVn lite och sedan gjorde jag mig iordning. Så nu sitter vi vid varsin dator som vanligt ;P Johan har varit snäll och bränt ut Honey till mig! ;D Så har kollat lite på början av den, kollar resten ikväll. Var ett tag sedan jag såg den :)

Kl 16.10 ska jag med bussen till Björnsholm där jag blir hämtad av mor så jag kommer hem ;P Har inte varit hemma sedan Onsdags ;P Måste tvätta lite, haha. Måste även börja plocka bland mina saker lite. Jag hoppas också jag hinner hem till 17.10 så jag hinner se Greys Anatomy, men det blir nog precis eller några min senare ;P Vill ju ha alla säsongerna!
Snart Jul, men det är mkt dyrt jag vill ha ;P

Men uppdaterar lite mer när jag kommer hem :)
Puss på er!

22 November - 21.00

Så var man hemma igen ;P Dagen har varit helt okej, jag kom dit 15 min tidigare än vi skulle, när alla dansare sedan kommit gick vi ner till Logerna för att byta om. Först att träna var September, gjorde lite små fel men som tur var var det ju bara rep ;) Sedan blev det Do something, som också blev lite små fel i. Det kändes lite tråkigt med endanst 2 danser men det är ju inget stort vi gjorde idag, vi håller ju på att jobba med det stora som ska vara i vår ;) Det ska bli riktigt nice! Nu när man var i Bryggarn så längtade man verkligen, Bryggarn har ju blivit som ett 2a hem, haha.

16.00 fick vi iaf 1h 15 min på oss att äta och göra annat innan vi åter igen skulle samlas i Bryggarn för att sminka oss kl 17.15. Johan och jag gick med ett gäng till Donken, men medans vi stod i kön bestämde vi oss för att ist gå upp till Corner(som är mkt bättre och godare). Tjejen i kassan på Corner verkade ny så det gick lite segt men till slut fick man sin mat iaf. Efter vi ätit gick vi ner till Bryggarn igen och jag bytte om och började sedan med sminket.
Ca 17.55 var jag klar och föreställningen började 18.10, så 15 min fick man på sig att peppa och annat.
När det kom igång var det först en man som skulle prata lite, men lite var det ju inte, han pratade i ca 20 min! Ujujuj .. men sedan var det vår tur ;)

Schema för kvällen:
  • Tal
  • Do something(dans, CD)
  • Musikare
  • Heartbeats(dans, CD)
  • Musikare
  • Musikare
  • September(dansare, musikare - live musik)

Do something gick bra men inte så bra som jag hade velat att det gjorde. Gjorde lite misstag här och där som jag mest själv tänkte på. September gick bättre än på rep, men snacka om vad kul vi hade det! Blev också att köra September 2 ggr då vi blev åter inklappade av publiken, vart lika svängigt som första ;)

Sedan blev det att städa efter sig nere i logerna och tömma papperskorgar. Sedan hjälpa musikarna med alla instrument + annat, men dom var typ klara när vi kom upp ;P Sedan fick man äntligen gå hem. Väl hemma tog jag mig en dusch, sedan bjöd Ulf på mat, Johan och jag delade på en kebab-tallrik så nu är man mätt!
Och som vanligt efter maten vill Johan vila minst 30 min, så det får väl helt enkelt gå. Får se när vi kommer iväg till Amandas fest, Johan är det alltid segt att få med någonstanns medans en annan vill komma ut och vara med folk! Men vill ju inte lämna honom ensam, men visst, jag brukar ju själv få sitta ensam och vänta på honom ..
Nja, men vi får se hur det blir :) Uppdaterar lite senare ;)

Puss på er!

22 November - 13.22

Vaknade lite sent idag, 11.55!! Av att Johan ringde och sa att hans lag vann på bowlingen, duktigt ;)
Så gick upp, tog mig lite Oboy, gick sedan och duschade och gjorde mig iordning och nu sitter jag här. Såg när jag gick upp att det var snö ute! Vet ärligt talat inte vad jag tycker om det, jag vill ha sommar! Men det smälter nog bort snart (hoppas)

Vad jag ska hitta på nu vet jag inte, har ingen lust att gå ner på stan i kylan ;/ Klockan 14.30 ska jag och alla dansare vara i bryggarnen, ikväll ska vi underhålla ett företag, SKTF. Jag har allting jag ska ha med mig, utom smink. Jag har smink men inte det rätta sminket! Men hoppas att man kan låna men hade helst velat haft mitt eget .. det är annars om jag får gå ner på stan och köpa innan? Vet ju inte hur mkt pengar jag har ... nja det får vi se hur jag gör.

Sitter vid TVn för tillfället, men som vanligt är det inget bra att se! Är så tråkigt. Funderar på om jag ska spela lite Sims för att få tiden att gå.
Får se om jag hinner uppdatera om ikväll, för efter det ska jag till "Indianen" som fyller 18 idag ;P Grattis Amanda! <3

Puss på er!

21 November - 00.20

Ledsen att det kommer ett inlägg så sent men sitter hemma hos Johan och internet har segat ;P
Första lektionen idag var Digitalt skapande och jag jobbade på för att få tiden att gå. Men kallt var det! I hela skolan och utomhus, usch för kylan säger jag!
11.50 börjar Bilkörkortsteorin, Johan och jag cyklade till körskolan, klassrummet tomt. Vad fan tänkte vi, vi skulle ju vara i mini aulan idag!! Men vi var inte dom enda som glömde, några idrottare också ;P Så 10 min försent kom vi, inte så farkligt som jag trodde det skulle bli. Vi skulle lyssna på en gubbe som pratade om bilförsäkringar.
Cyklade hem igen i kylan, satte oss nere på Johans rum och vilade, frös som ett as!

Sedan har vi suttit här nere resten av eftermiddagen, ca kl 18 gick vi ut med Shiva och handlade på Hemköp, så medans Johan gick in, gick jag en liten runda med Shiva och tillbaka. Hemma igen gjorde vi inte så mkt, men sedan gjorde vi oss lite mat och då kom mor en sväng för att hämta lite saker som jag inte orkar dra på bussen på Söndag. Blev ju såklart att mor fick åka in och hämta syrran(som har gjort bort sig något idag). Inga mer kommentarer om det ...

Jag känner mig lite bättre idag, hostan har äntligen börjat lagt sig, men förskyld är jag än. Känner mig inte så social ännu så pigg är jag inte.

Men Johan och jag tänkte lägga oss nu, pojken ska spela bowling kl 10.00 imorgon, men vet inte om jag orkar kolla på. Man får sådan jäkla ont i rumpan av att sitta där 2 timmar! Så nja. .. skulle vilja sova faktiskt, hehe.
Tänkte kanske ta en sväng på stan istället, kolla hur mkt pengar på kortet jag har också!

Natti på er!

20 November - 18.35

Skönt att man kom iväg till skolan idag. Dagen börjar ju med 2 danspass som jag då inte var med på, satt brevid och antecknade alla övningar, diagonaler och koreografier. Så gott som iaf, haha ;P Andra passet gick jag hem, skulle jobba med vårat egna och jag känner verkligen att jag måste ta det lugnt nu till Lördag, så jag var hemma 10.30
Svenskan börjar inte förns 14.45, 4 timmar 15 min! uj uj uj ... jag la mig på soffan och tog det lugnt, satt lite vid datorn.
Vet vad jag ska fördjupa mig i på Nutida konsten ;P nice! Då är det bara att börja ;P
svenskan fick jag veta hur det gick för mig på moderna provet och NP muntliga, och det känns som helt rätt betyg dom jag fick! Moderna provet tyckte jag var AS svårt, men fick iaf G ;P På NP fick jag VG. Det trodde jag faktiskt inte eftersom jag tyckte att jag svamlade en massa ;P men aja, nöjd är jag iaf :)

Efter skolan har jag inte gjort så mkt, känner mig inte alls pigg. Har jätte ont i huvudet och är en massa snorig.
Verkligen hatar att vara sjuk! Men tänker gå imorgon också, så jag har gjort lite i veckan iaf. På lördag ska vi på estet ha en ca 30 min lång föreställning för SKTF (fråga mig inte vad det står för, någon förening) Jag vet inte riktigt hur jag känner inför det. Nu när jag inte är så pigg ser jag inte fram imot det. Men det kan väl ändras ..

Johan och jag har lagt oss i sängen för att få lite värme, det som behövs nu känner jag. Ögonen börjar bli tunga också, men vill ju se Medium ikväll ;P såg att det skulle vara Fantastic 4 på 6an också som jag vill se. Problemet är ju att det börjar samtidigt! Hatar när dom visar bra filmer/serier samtidigt! Men får bläddra lite, som i Tisdags då det var samma situation ;P men det får gå.

Men ska vila lite nu.
Natti på er!

19 November - 21.07

Blev ju att vara hemma idag också, men imorgon ska jag minnsan gå! Förskylningen är mkt bättre och jag har inte haft feber på hela eftermiddagen. Hostan där imot är lika irriterande som andra dagar.

Har inte gjort så mkt idag, vaknade 9.15 och kollade på film. Gick sedan ner för att kolla vilka som var vakna, mor vaknade av att jag kom ner och vi tog oss lite frukost. Vi satt mer än 1 timme och kollade genom en massa olika kataloger ;P oj oj oj, det är mkt man vill ha! Gjorde mig sedan iordning samtidigt som jag kollade på dom sista avsnitten av Heroes, Säsong 1.
Älskar serien ;P Så nu är det bara att ladda ner andra säsongen.

Kl 16.00 åkte vi till Västervik, men det blev lite stopp i Loftahammar så det tog väl 30 min innan vi riktigt kom iväg ;P
Jag ställde in min packning och tog med mig Johan till China för att ta oss lite mat. Sedan gick vi hem, kollade i Gymnasie katalogen som nu kommit och gick sedan ut med Shiva en sväng :) Men usch vad kallt det är ute! Men hade mina vantar på mig som jag glömde hos Johan i Lördags ;P

Nu sitter vi nere på Johans rum, vid varsin dator och har samtidigt TVn igång, inget bra ikväll ;/ Bara någon skum film på 6an som jag nog inte vill kolla på ;P

Jag har börjat med min design nu till bloggen, tagit bilder, kollar färg osv. Ska be brorsan sedan om hjälp med kodningen, det är något jag ABSOLUT aldrig kommer förstå mig på! ;P

Nu mer ikväll ska jag inte göra så mkt, tänkte snart lägga mig faktiskt. Har somnat lite sent dom 2 senaste nätterna så vill komma in i rätt sömn rytm igen.

Natti på er!

18 November - 00.36

Nee .. det blir nog ingen skola för mig imorgon, har haft feber hela eftermiddagen :/ så jäkla surt alltså! Får så jävla dåligt samvete av att sitta hemma .. men mår man inget bra så måste man ju. Det är bättre med förskylningen men hostan är lika jäkla irriterande! Får hela tiden kvällningar ;S

Ikväll har jag suttit med mor och syster och kollat på House(21.00) samtidigt bläddrade vi till 3an där det var 50 first dates, den filmen är så bra, och så sorglig. Det måste verkligen vara hemskt att ha någon väldigt nära person som inte kommer ihåg en efter en dag .. Och i slutet när Lucy vaknar upp i båten och sedan går upp och möter sitt barn, som hon inte kommer ihåg! Att man varje dag måste berätta hur det är .. Men han är så stark som verkligen håller kvar hos henne, det är verkligen äkta kärlek! Åhh .. verkligen älskar filmen! Den får en att tänka lite också, hur viktig säkerheten är .. usch usch, man vill inte att sånt ska hända.
Kollade sedan på ett avsnitt 2 ½ men men kände sedan att det var dags att lägga sig, borde egentligen lagt mig tidigare men jag tycker det är så mysigt att sitta vid TVn en kväll såhär, med bra filmer vill säga ;)

Men jag måste verkligen sova nu.
Natti på er!

18 November - 13.16

Usch, jag mår verkligen piss! Av att jag hostar så mkt har jag jätte ont i revbenen och vågar knappt hosta, jag är jäkligt täppt i näsan, har feber och det är inget bättre med örat. Typiskt dag man ska vara sjuk! Skulle egentligen idag lära ut mer steg för dansarna som är med i min dans, så det blev ju krångel, men jag hoppas lärarna klurade ur situationen, annars kommer jag ha jätte mkt skuldkänslor! Skulle också ha Utvecklingssamtal med Annika i eftermiddag, jag är verkligen duktig för i alla 3 åren jag gått på Gymnasiet har jag alltid lyckats komma jätte mkt försent elller inte kunnat gå! Stackars Annika som har stått ut med det ;P Men det får helt enkelt bli en annan dag.

Jag har precis duschat för att vakna till lite mer och klätt på mig varma kläder. Tänkte om jag skulle lägga mig framör TVn ett slag men då måste jag gå ner, det är så att far har sagt ifrån boxen vi har här uppe för ett tag sedan, och förra veckan så stängdes av så vi kan bara se på film här uppe nu ;P kan ju kolla på internet vad det är på TVn så jag slipper gå ner i onödan, hehe. Fler här hemma är sjuka, syster ligger här ute på sovan helt utslagen ;P Mor är ledig men går runt och snorar. Älskling ligger hemma hos sig och är sjuk, han mådde verkligen inget bra igår :/ tyckte synd om han eftersom det var jag som smittade han. Men jag hoppas han ligger riktigt varmt och skönt så han blir frisk <3
Jag hoppas väl på att gå till skolan imorgon, men någon dans blir det ju då inte! Det var efter förra Tisdagen som jag vart mer sjuk efter dansen, och att jag dansade på Onsdagen gjorde det mer värre, men jag vill ju inte missa dansen! Det är så mkt nu som man ska hänga med i, så det blir att sitta imorgon och hänga med, får ta med Dansboken och skriva in allt.

Igår kväll satt jag med Mor och Sis och tittade på Sex and the City - filmen. Mor har inte velat se den innan för att hon inte är så förtjust i Mr Big, men jag tyckte verkligen att hon skulle se den! Jag kan iaf se den om och om och om igen!!
Så det blir att önska sig boxen till Jul ist ;P

Ne men nu ska jag kolla vad mor tog vägen och sedan sätta mig i en filt framför TVn :)

Puss på er!

17 November - 18.18

Då har farmor, farfar, faster Carina och Kenneth kommit, nu är det bara mor som saknas. Jag gick ifrån lite bara för min jäkla hosta som går mig på nerverna! Den vill inte ge med sig! Men jag kom på att jag måste berätta hur det var i Fredags!

Gymnasie festen, Tema: 90 talet.
Start 22.00-02.00

Kvällen började med förfest hemma hos Tildis, bara vi två. Jag kom dit efter 19.00 någon gång och vi började med att lyssna en massa på Spice Girls som vi hur lätt som helst kunde sjunga med i! Otroligt att man kan låttexterna efter dessa år! haha. Vi gjorde oss lite smått iordning och skickade sedan ut Matildas mor från vardags rummet som vi hade bokat till ikväll, vi skulle nämligen spela Singstar!








Vi började med Legends, gick lite segt i början men ju fler roliga låtar vi hittade, desto mer fart blev det på det hela!
Att vattna munnen med hade jag Martini och Tildis Vodka, som sagt, full fart blev det!

Vi bytte sedan till Svenska Hits och den höll vi oss på läääänge! Vi stog upp och sjöng som tokingar! ;P
Som final tog vi Rock Ballads (vi märkte att klockan började springa iväg)
Sedan blev det att göra sig klar för kvällen! Så medans vi gjorde oss iordning lyssnade vi självklart på Spice Girls!
Kvällens Outfit blev:
  • Rosa/Orange Gina Tricot lång-linne
  • Svart pösig Gina Tricot tröja
  • Svarta strumpbyxor
  • Svarta stövlar
Kvällen var så jäkla kul! På Stadt var det myycket folk, både inne och ute. När man gick ner för trappan till själva festen möttes man av en jäkla värme! Efter vi varit där nere i kanske 15 min så ville man ha luft. Men full fart var det på dansgolvet ;P Jag och Tildis stannade ända till 02.00 och gick sedan hem till henne för att jag skulle hämta lite saker och cyklade sedan hem till Johan som väntade. Somnade väl strax efter jag lagt mig, blir ju trött efter man dansat så mkt!
Så jag fick sova 5 timmar den natten iaf, hehe.

Avslutar med en så tjusig bild ;)
(Vart nåågot för mkt rouge där)


17 November - 17.15

Då var jag åter hemma igen ;P I lördags åkte jag med Johan och hans föräldrar till Stocholm, åkte med Viking Line till Finland och hem igen. Resan var jätte kul förutom att Johan och jag blev ganska sjuka ;P Jag har varit lite små förskyld sedan i Onsdags och det sitter fortfarande i, har ont i öronen och skit, Johan började hosta och en massa annat igår som mest.

I Finland fick vi en rundtur, ganska intressant faktiskt. Det jag tyckte var jätte intressant var en kyrka som var byggd inuti ett berg ;P jätte fint var det.

Efter det tog vi oss en runda på stan i ca 2 timmar, men mådde ju inte så super duper bra, så inga inköp blev det förutom ett, Johan och jag köpte oss varsitt handgjort halsband som minne ;P
Det som var lite tråkigt också var att det började regna efter rundturen, typiskt alltså ;P

Maten på båten var jätte god! Vi hade beställt bord på en Buffé resturang alla dagarna, så det var förrätt, varmrätt, efterrätt och en massa annat man kunde äta :) så det var ju bara att äta hur mkt man ville ;) Mätt blev man iaf!

Här kommer lite bilder


Vi åkte ca kl 9.00 på Lördag morgonen med bil till Norrköping. Där tog vi oss lite att äta och 12.40 gick bussen till Stockholm. Vi stannade sedan till i Nyköping där man fick sträcka på benen :)






Framme i Stockholm var vi i full gång att komma på båten så blev inget foto på båten då ;P Men när jag såg den kom det ut ett riktigt "WOW" xD Dom bara skrattade åt mig. haha
Så det kommer nu lite bilder när vi kommit ombord, Johans och min hytt och Stockholms skärgård i mörker.
Jag måste säga att jag har aldrig tyckt att Stockholm har varit vackrare. Bilden är ju självklart inte lika bra som ögonblicket!












Nu kommer bilder från Rundturen i Finland, vissa bilder har jag tagit när jag sitter i bussen, om ni undrar varför bilden ser så konsig ut ;P








Bergskyrkan ;P












Den här statyn var lite intressant, ingen vet vad den föreställer! Det är inga vanliga rör, många säger att det föreställer en skog, vad tror du? Johan och hans föräldrar på bilden + en massa andra turister ;P






Stan på egna ben, Johan och jag orkade inte gå runt i regnet så vi tog oss en fika på Roberts Café.




Runt 13.45 begav vi oss tillbaka till Båten, och då tog jag en bild på henne! ;P




Och så idag (måndag) steg vi iland kl 9.30. Tog lite bilder påvägen ut och medans vi väntade på att få komma ut.








Då var det bara att stiga på bussen som tar oss till Norrköping, tog ca 2h.
Där tog vi sedan bilen och stannade till i Tindered för att äta. Sedan var det inte långt kvar tills man var hemma ;P Kändes riktigt skönt att vara hemma igen, när man inte är så pigg vill man heldre vara hemma, så känner iaf jag.
Så ända sedan jag kom hem, ca kl 14.30 har jag suttit med sis och kollat på film och nördat framför TVn ;P
Klockan är nu 17.00 och vi väntar på gäster, Far fyller nämligen år idag! Grattis!! Så jag ska väl gå och byta om innan dom kommer, vill inte sitta och vara trevlig i mjukiskläder, ser så slappt ut ;)

Vi ses!
Puss på er!

14 November - 17.00

Äntligen Fredag! ;P Full hålligång hela helgen ;P Ikväll är det Gymnasie fest, ska dit med Tildis och då blir det fart! Ska ju ses innan vi ger oss iväg och sjunga lite kareoke ;)

Imorgon åker jag med Johan och hans föräldrar till en Färja som tar oss till Finland, vet inte vart vi stiger på ;P haha.
Kommer hem på Måndag eftermiddag och då ska jag fira Far som fyller år ;P Då blir det ingen kultur skolan dans den här måndagen heller ... usch vad jag har blivit dålig på att komma iväg till det!! Får blir skärpning, missar ju en massa^^

Johan var och klippte sig idag, då gick jag lite på stan ;P Har köpt mig den nya Mascaran Volume Collagene från LORÈAL.
Foundation från Maxfactor och en tröja på VeroModa ;P

Men nu är Top model slut så ska gå och hjälpa Johan med mat ;P

Puss på er!

13 November - 23.41

I över 1 timme har jag rotat bland mina kläder för att hitta något som passar till 90 talet!
Det är så att imorgon kväll ska jag gå med Tildis på Gymnasie fest och temat råkar vara: 90 talet ;P
Jag har kollat på en massa musik grupper från 90 talet för att få lite insperation, och det har väl fungerat lite sådär ;P För jag har absolut ingenting som är blommigt eller prickigt!! Men jag har hittat lite nu som jag tror kommer bli bra ;) Ni får helt enkelt se resultatet imorgon!

Vad jag annars har haft för mig idag är inte så mkt ;P Är ju lite små sjuker så det blev ingen dans idag och på Svenskan tittade vi bara på Värsta Språket. Fick efter det cykla ensam hem till Johan, kollade på Top model, satt och kollade 90 tals mode och satte mig sedan på bussen hem kl 17.45. Väl hemma tog vi oss lite mat, småpratade och kollade på Medium.
Nice nice ;P Sedan har jag ju då bara som sagt rotat bland kläderna ;P
Jag har även packat för helgen ;P Ska till Finland med Johan och hans föräldrar på Lördag och kommer hem på Måndag :)
Hade bara lite kläder som skulle tvättas som jag får packa ner imorgon.

Men nu måste jag ta och sova!
Natti på er!

12 November - 20.53

Usch vad jag känner mig hängig ;S har ont i huvudet, i halsen och är något förskyld. När jag kom hem efter skolan kollade jag på Top Model och somnade när det var slut. Sov i ca 1,5 timme ;P Johan väkte mig efter han varit ute med Shiva en sväng och då gjorde vi oss lite mat. Nu sitter vi och bara tar det lugnt, ska läsa lite till Trafikant provet som vi har på Fredag, ca 100 sidor att läsa och jag har inte läst någonting alls ;P mkt bra Amanda!
Men jag känner bara för att sova typ, huvudet känns jätte tungt ;/ Så imorgon blir det nog ingen dans för mig tyvärr ;( jag som annars har sådan lust att dansa!! Jäkla bakterier som inte vill gå över. Men jag hoppas att det blir lite bättre fram mot helgen, ska ju ut och åka och då vill jag ju inte vara sjuk och tråkig ;P Nee, så får dricka lite té och hålla mig varm :)

Nee men ska ta och läsa lite nu :)
Natti på er!

12 November - 14.00

Blä vilken dag det har varit idag!
Dagen började med Nationella prov i Svenska B och för tillfället vet jag verkligen inte hur det kommer gå! Har ingen känsla alls ;S men det kommer säkert gå skit som alltid ^^

Just nu sitter jag hemma hos Johan, har inte lektion förns kl 15.00, och då är det kör som gäller. Men jag undrar hur det kommer gå, igår kväll låg jag med feber och halsont och det har inte riktigt gått över ;P Så får se hur det blir med sjungandet, får väl sitta och mima ;P hehe. Sedan är den skoldagen slut, hade tänkt gå på stan efter men just nu känner jag mig inte lika sugen som förut idag ;P Är ju inte så pigg som sagt så får se lite ..

Igår på Dansen fick vi börja lära ut våra egna danser ;P Tyckte det skulle bli kul men så värst kul var det inte. koreografin jag hade fått ihop kändes jätte usel när jag lärde ut den, men när vi sedan visade hur långt vi kommit så tyckte jag ändå att det såg grymt ut ;) så det blir nog bra till slut, ska bara komma vidare med den också till nästa Tisdag ;P Har ju fastat vid refrengen men det ska jag minsan fixa! Så det är bara jobba på ;P Blir lite svårt i helgen på att jobba med den så får passa på lite ikväll och imorgon.

Tildis och jag har skaffat oss biljetter till Gymnasie-festen idag också ;P Måste nog rota ganska mkt hemma om jag ska hitta 90 tals kläder!! Någon som har förslag? För jag har knappt någon aning! Får väl titta på Spice girls för att få insperation, haha.

Men usch, jag är så trött! Vill bara sova ;P så jag tänkte lägga mig en liten stund innan jag måste cykla till skolan ;P
Puss på er!

9 November - 22.20

Kvällen blev som jag trodde, man hamnade framför TVn med några i familjen ;P Men det positiva är att det är en bra film ;)
Hemma Bäst med Sarah Jessica Parker och Matthew McConaughey.Än är den inte slut!

Jag känner mig för tillfället lite små nere. Känner att jag inte är alls nöjd med mig själv och saker omkring mig.
Jag vill känna på nya saker, skaffa nya saker .. Vill bara ändra på mig, på allt. Är bara helt trött på mig själv!
Men var ska jag börja? Måste ta ett första steg för att sedan komma framåt. Men det fixar väl sig .. vill bara att det ska hända något i mitt liv! Ingenting händer, allt står bara still, alltid likadant. Ska väl inte sitta och grubbla för mkt, annars blir jag väl tokig ;P

Men ska se klart filmen nu :) Sedan blir det sängen, funderar på att somna till High school musical 2. Såg ju inte klart den eftersom datorn pajade ;P så nu kan jag ju se klart den! Nice nice ;P

Natti på er!

9 November - 18.37

Söndag kväll, sitter hemma i Källvik och vid min egna dator ;P Så ska det va! Kom nyligen hem från Farmor & Farfar i Västervik :) Fars dag idag ju ;P Så vi firade far hemma hos hans far ;P hehe.
Men jag missade ju SJÄLVKLART Greys Anatomy! Jag blir så arg alltså! Dom har lagt avsnitten/repriserna på heelt fel dagar och tider!! Blä ;P haha.

Vi ska väl ta och äta snart här hemma, blir väl att sitta vid TVn resten av kvällen ;P vi är en sådan TV nörds familj om man ska säga så, har jag kommit fram till ;P men men, är det Söndag så är det, då sitter jag alltid klistrad vid TVn och kollar repriser på 5an, men inte idag tyvärr ;P


Fick bilder av Tony idag från i Torsdags! ;P Den vart riktigt snygg!



En på mig också ;P






Men nu är det mat ;P
Puss på er!


7 November - 22.46

Då sitter man hemma i Källvik, framför TVn med mor, Johan och Roxy ;P Vi kollar på Fredag hela veckan, blev att vi kollade lite smått på IDOL, men inte så värst mkt eftersom dom verkligen SUGER iår! Så ist för att jag tittade på det la jag upp bilder från förra veckan (Höstlovet).

Hade tänkt att färga håret ikväll men får ta det imorgon ist ;P orkar inte nu, hehe. Vi kollar väl på TV ist resten av kvällen ;D





Natti på er!

Bilder från Höstlovet!

Första dagen på Höstlovet (måndag) var jag och Johan med David och Matilda ;P Dom gjorde hemmagjord pizza medans jag och Johan köpte färdiga på Coop att bara värma på ;)




Blev ju lite små sjuk på lovet ;P Tittade då mkt på TV, och som sällskap hade jag Roxy <3




På Onsdagen åkte jag till Linköping med Matilda, Anna, AnnaG och Carro(tror jag hon kallades ;P)
Blev lite inköp.










På Torsdagen åkte jag hem till Källvik, 1 dag kvar till 18 års dagen!
Willevinken <3




Fredag 31 Oktober, jag blir 18!
Först lite folk hos oss, sedan bar det av till Linköping för att festa i brorsans och Annelis lägenhet och sedan ut på nattklubb!




Murre höll mig sällskap lite på morgonkvisten.




























På Lördagen firade Johan och jag 1½ år :) <3
Vi var och åt på China, sedan var det fest, Halloween fest förstås ;)







Blev lite "Elak" Sanning & Konka ;P
Joanna blev Smiskad av Adrian ;P
Minna skulle gnugga sig mot alla med spelare.
Tony skulle dricka sprit från Adrians navel.
Kasper fick en lap-dance av Tony ;P
Adrian skulle låtsas suga på en banan, men det fick bli en flaska ist ,P
Mer hände som jag inte tog kort på.













Och det var alla bilder från Höstlovet! Hoppas ni finner nöje med dom ;P haha.

7 November - 16.00

Äntligen Fredag! ;P Slutade skolan för ca 3 timmar sedan, har varit med Johan och bara slappat framför TVn :)
Nu är han till Gymnasiet för att spela in instrument till kören, när han sedan kommer hem väntar vi på att sedan åka hem till Källvik :) vet inte riktgit hur vi kommer hem, blev lite krångligt ;P Jag hade tänkt ta bussen vid kl 14, och då var det inte på tal om att Johan skulle med. Men när vi sedan pratade om det så skulle ju han spela in så då fick vi åka senare. Då tänkte vi ta bussen 16.55 och bli hämtade i Björnsholm. Men som vanligt när man planerar saker så blir det problem ;P
Far åkte redan ikväll och Daniel och Anneli åkte med. Och mor slutar inte förns 19.30 ;P Så vi ska kolla med Johans föräldrar om dom kan skjusa oss till Gamleby, typ, så att vi möter mor där :)
Hade ju förstås varit skönare att vara hemma tidigare, men men .. så får det bli ibland.
Så medans Johan är iväg sitter jag här och kollar på TV ;P Smalville på 6an ;P sedan är det ju Top Model på 3an. 
Så jag har ju något att göra medans han är iväg :)

Jaa, och i förrgår köpte jag Sex and the City filmen! Johan och jag var på Willys och jag kunde inte motstå ;P haha.
Så nu är det bara sko-boxen kvar ;)

Igår fotade Tony mig och Anna ;P Anna ville ta bilder med mig där vi dansar i röd korsett och svarta leggins! Helt galet xD
för att vi skulle få mer inlevelse i att dansa hade Tony brännt ut en skiva med en massa musik som vi kunde dansa till ;P
Men riktigt kul var det! Vi höll på från 16.00 till 17.35 ;P Lär ju bli intressanta bilder ;)

Men skriver lite mer när jag kommit hem sedan ;)
Puss på er!

6 November - 22.35

Veckorna går ju fort alltså ;P Imorgon är det redan Fredag! Det är nice! ;P Jag är ju då ledsen över att jag inte har kunnat skriva i min blogg så mkt dom senaste dagarna ;P Min dator har ju varit paj men nu ÄNTLIGEN funkar den! Så imorgon lägger jag in bilder från förra helgen ;) Kanske lite annat också :) Men just nu sitter jag hemma hos Johan på hans dator, som han också har haft lite problem med ;P men nu när jag satte mig funkar den utmärkt! Jag både för tur och otur med mig när det gäller datorer xD

Men Johan och jag tänkte lägga oss tidigt ikväll :) Mer om vad jag har gjort i veckan tar vi imorgon ;)
Puss och natti på er!

3 November - 22.11

Då var det måndag igen, Höstlovet är slut och man är tillbaka till skolan. Och man har redan en massa att göra!! Imorgon är det Muntliga nationella i Svenska, jag tror jag håller på att få panik! Jag verkligen avskyr att prata inför klassen, känns som det finns många lite smartare personer som bedömmer en för sig själv.. man känner så ;P I 5 min också! Jag är så nervös att jag mår illa alltså .. inge kul :/ men jag tycker ändå att jag har lyckats få ihop en text men jag vet inte riktigt om jag tror på den ;S Jag redovisar som nr 4, det är ju rätt skönt att man är tidigt så man inte sitter och tänker på hur andra har gjort osv.
Så det är ju positivt :) Lika bra att få det gjort liksom.

Ikäll var det informations kväll också, för Bild och Dans. 9or som kollar in olika program för att veta vad dom ska göra med sin framtid :) Var bara jag, Richard och Jennifer där av oss 3or, alla 1or var där för att dansa lite i Aulan, som vi hoppade med en liten stund ;P haha, det var kul, första gången vi dansade ihop med 1orna ;P lite kul.

När jag kom hem kände jag att jag fått en riktig huvudvärk, så tog panodil och la mig lite. Somnade en stund tror jag också ;P Sedan gick jag och Johan ut en sväng med Shiva :) kallt är det ute men det är  ganska skönt att komma ut lite.
Men nu har vi lagt oss i sängen, jag ska läsa igenom svenskan någon gång till och sedan ska vi väl sova :) är lite trött alltså, var jätte trött imorse så! usch usch, har ju nyss börjat skolan ;P

Natti på er!
Kanske lägger in bilder från helgen imorgon ist, glömde ju kameran hemma förstås ;)

2 November - 23.35

Veerkligen ledsen att jag inte har uppdaterat på några dagar!! Men det blir ju lite svårare när man inte har någon dator ;P
Den här helgen har varit super! I fredags fyllde man ju år då ;P 18 år!
Det började med att bli firad hemma av dom vanliga :) Farmor, farfar, familjen, Johan<3 och Lena :)
Sedan blev det att åka med brorsan till Linköping! Daniel och Anneli hade ju då fixat med en maskerad fest!! Nice! ;D
Så vi tog tåget upp, som ist var en buss ;P tågen var inställda, men ingen fara!
När vi var framme gjorde vi oss lite mat innan vi skulle börja spöka ut oss ;P

Senare vart det ut på nattklubb med Anneli! ;P så jävla nice! vi var där 00.00-03.00 ;P  DJs som spelade och vi dansade natten lång! ;) Sedan blev det ju att gå hem, typiskt nog men aja ;P vi var hemma ca kl 5! Tänkte inte på att klockan skulle bli så mkt. Johan och jag gick upp ca 12.30, skulle med bussen till station 13.33 och tåget 14.12 för att åka hem och fira 1 ½ år!
Tiden går fort <3 Så när vi kom hem tog vi oss en dusch, kollade på Herkules och gick sedan till Kina resturangen :)
När vi ätit klart gick vi hem till Johan igen för att spöka ut oss igen ;P Fest hos någon Elin, en kompis till Tony så det skulle bli nice ;P Så var Zombie en kväll till! ;P

Idag skulle Johan spela bowling vid 11, så jag låg kvar och sov lite ensam ;P gick upp ur sängen 13.30!!
Snacka om lat xD
gick och duschade och gjorde mig iordning och till slut kom johan :) Sedan blev det lite mat och kl 16.10 blev det att stiga på bussen hem till Källvik :) Bussen går ju bara till Björnsholm så blev ju hämtad av mor förstås ;P
Hemma blev det mer mat ;P Blev inte att jag åt så mkt, var jätte mätt! Sedan har jag suttit vid Svenska skiten hela kvällen!!
Har ju inte haft någon lust att sätta mig vid den på hela veckan så det var ju dags. Ska ju redovisa på Tisdag också! men har gjort det mesta nu så gör klart imorgon :) det går nog bra till slut.  Men måste gå och lägga mig nu känner jag! Är jätte trött! ;D
 Natti på er!

Bilder från helgen lägger jag upp imorgon, mors dator är jävligt seg så det tar evigheter!







RSS 2.0