28 Augusti

Vilken dag! Börjar med dans 8.20 till ca 11.00, sedan har man håla till 14.45! Hur kul är det? Det är riktigt segt så efter dansen gick jag till skolan för att möta Johan som började sin lektion kl12 så det blev ingen lång stund. Sedan gick jag hem till Johan för att duscha och göra mig iordning. Blev t om att jag slumrade till, och det var skönt vill jag lova! Men sedan var det ju bara att ge sig av till skolan och ha EN lektion! Jäkla schema alltså. Men vi pratade med Emma om vi kunde flytta på danslektionen lite så att hålan blir lite kortare.
Men nu sitter jag hemma hos Johan, ensam. Pojken är iväg och tränar bowling och jag skulle väl kanske följt med och titta om jag inte hade så ont i rumpan efter dans passet(ballet) i Tisdags ;P har fått ordentlig träningsvärk efter all dans, känner verkligen att jag inte har tränat något i sommar! Men det kommer väl snart att man byggt upp musklerna igen. Bara kämpa på.
Ska ju då stanna hos Johan till imorgon och efter skolan åker vi med bussen hem till Loftahammar, Utställningen börjar ju imorgon så det blir ju kul :) vi ska äta lite kräfter imorgon kväll också, fullt hus blir det också! Mor, Far, Daniel, Anneli, Matilda, Fidan, Johan och jag. Vi kokte kräfterna igår kväll som Anneli och Daniel fixat, och jag tycker att dom(kräfterna) är läbbiga! Usch blach bluch. Sedan vart det ju självklartt att titta på Sex and the city! Efter det kände jag att det verkligen var dags att lägga sig, eftersom jag måste gå upp kl 6 varje morgon när jag sover hemma. Men sover jag hos Johan får jag ju sova en timme till iaf ;) har väl inte så mycket mer att säga om dagen, så ni får vänta till imorgon ;P Puss på er!

27 Augusti

Idag är det Onsdag = lill-lördag! Så just nu sitter jag framför TVn med Cola ;P Annars har jag ju bestämmt att det inte ska bli något godis eller cola förens i helgerna, men bara för idag så tog jag mig ett glass bara för att huvudet känns som bly. hehe. Så sitter och kollar på Vänner med mor och syster. 
Dagen har väl varit helt okej förutom att man börjar bli lite små sjuk. Hade feber igår eftermiddag/kväll och är förskyld, som vanligt när man börjar skolan. Så ingen dans blev det för mig idag så man får försöka hänga med med blicken.

Igår efter skolan var jag på stan en sväng med mor, syster och Johan :) Det blev lite inköp:
  • 1 färg randig skjorta från JC(Crocker)
  • 1 tröja från JC(Crocker)
  • 1 par jeans från JC()
  • 1 par skor/stövlar från Wedins
  • Favorit parfymen Diamonds

Sedan när man kom hem hade jag väldigt ont i huvudet och frös så det blev ju bara att vira om sig en filt och mysa.
Men det har inte hänt så mkt alls i veckan så har tyvärr inget roligt att skriva om. Förutom att danslektionerna inom Musikskolan började i Måndags och det var ju självklart riktigt skoj ;) Nu ska jag bara fundera över hur jag vill göra med streetdansen, om jag ska dansa det på fritiden också(om man har råd vill säga). Men nu vill jag se på Vänner ;)
Puss på er!

Rätta!

Loftahammars Utställningen är helgen som kommer ;D var väl lite för snabb på att skriva där ;)

24 Augusti

Denna veckan har man ju då börjat skolan(Ons). Jag vill redan att den är slut!! Känner redan nu att jag inte orkar alltså ;P men det är ju bara 1 år kvar .. ett låångt år kvar ;P Men schemat är väl inte så farligt, jag är bara mest irriterad över mina induviduella val, att det alltid ska vara något! Har ju då ett ämne den här terminen, men vårterminen har jag 3 ämnen! Det blir mkt plugg i vår känner jag ;/ men ska väl gå till SYV o kolla om det är något folk som har bytt o så så jag kan få ett ämne till den här terminen ist för 3 nästa termin. Man kan ju alltid hoppas.

I torsdags var hela Estet till Ryvenäs,Överum där 1orna gjort mat till oss. Dagen var rätt seg, det var inte alls mkt aktiviteter som lärarna sagt, ist gick man runt i flera timmar utan att göra någonting alls. Till kl 22 skulle man vara där också! Det är liiite för länge alltså, men eftersom jag skulle hem till Källvik så fick brorsan hämta mig :) Så jag kom hem lite tidigare. Men usch vad trött man var + att man skulle gå upp kl 6 nästa morgon eftersom enda bussen jag kan åka för att komma i tid till skolan går kl 7.20, suck .... men det som är skönt är ju att man slutar kl 13 på fredagar ;P

Jag gick då upp ur sängen för 1 timme sedan, har bara dragit på mig lite kläder och bara sitter. Idag känner jag att jag bara ska sitta hemma och göra ingenting :)
Igår var jag med Mor och mormor till Linnäs,Misterhult(ca 10 km från Oskarshamn), där skulle vi göra iordning min mors fasters lägenhet. Mor sa att vi skulle ställa in alla saker som var kvar i ett rum så skulle Anna-Lisa åka dit och kolla vad hon ville ha kvar, hon har då alltså flyttat till ett ålderdomshem så att hon slipper bo ensam så hon får typ hjälp dygnet runt(stackars människor säger jag) så när vi kom till Linnäs blev jag förvånad över hur mkt som fanns kvar! Såg inte ut som nåhon hade flyttat alls :S men det blev bara att börja plocka. Moster Ann och mors kusin Gunilla med man var där också och hjälpte till. Kl 18.40 var vi till slut klara ;P vi fick med oss lite porslin hem också mm. Sedan åkte vi förbi till huset där Mor föddes :) Ett riktigt vackert hus! Sedan tog vi en sväng till morbror Peder och Ingela :) och där har ju då jag inte varit på flera år så det var en syn. Dom har byggt om en massa så det var riktigt fint inut ;P Vi kom inte iväg därifrån förens kl 20 så vi hann tyvärr inte kicka in hos Hanna och Johan och deras barn Elliot, Elis och Elsa, så det får bli någon annan gång, nån gång då en viss person har körkort (A) ;)
Sedan var det bara att köra hemåt, det tog ca 1 h 20 min. Vi släppte av mormor hemma hos Holger som lagat middag till henne och begav oss hemåt. Väl hemma bestämmde vi, mor och jag, oss för att låta sakerna ligga kvar i bilen till idag och gick in och lade oss vid TVn med far. Men det varade inte länge, både mor och jag slocknade efter ett tag så kl 5 vaknade jag på soffan och gick upp och lade mig istället ;P lite skönare. 

18 Augusti

Ja, igår kom Killing till mig :) det var ganska länga sedan hon var här kan jag lova ;P mkt förändringar med huset har ju hänt på senare år :) far är ju lite för bygg glad ;) Men fint blir det! Så inget gnäll.

Vi satt för det mesta iaf vid TVn eftersom regnet bara föll utanför. Men vi kände framåt kvällen att vi behövde komma ut lite, och hunden behövde ju komma ut också ;P, så vi tog oss vart sitt parably och traskade iväg ;D men lite små mysigt var det ju ändå att gå i regnet och små samtala, men jobbigt var det ju när man har en stor hund i ena handen och parablyt i andra och hunden ska dra och ha sig hela tiden! ;P men är man nyfiken på allt så är man, men jag förstår ändå inte hur hon kunde känna så mkt lukter medans man själv bara kände lukten av regn i näsan ... ;P

Sedan blev det iaf Tvn igen(såklart). Vi tittade på Scary movie 2, The Hot Chick och så på Dansföreställnignen som man var med i ;P hon såg ju inte föreställningen :) när vi sedan skulle lägga oss satte vi igång Bridget Jones Dagbok :)
Filmen är så nice! Fast själv så somnade man ju såklart ;)

Idag har vi lirat TV spel! Jag + Killing = MarioCart nördar!
Fy fan vad vi sitter och garvar och kommenterar ;D det är riktigt kul!
Men nu har hon åkt hem :'( men det är luugnt, nästa helg då det är Loftahammars Utställningen så blir det full rulle igen ;) så som det ska vara!

Nu blir det att kolla på Polisskolan 1 med familjen :) inte far förstås som sitter och nördar framför OS, hörde att Culler snubblat :/ surt. men men, det kan inte alltid gå vägen!
Men nu gapar dom efter mig ;) bye!

16 Augusti

Idag har jag varit igång! (efter kl 13 då men iaf) Gick upp ur sängen kl 11, tog mig lite frukost och satte mig i köket med mor och pratade lite. Runt kl 12 gick jag upp för att tvätta håret och göra mig iordning och klädde på mig.
Sedan tog jag det lugnt lite tills vi skulle skjusa syrran till bussen i Björnsholm, men självklart(som vår familj alltid lyckas med) missade vi bussen och fick åka till Gamleby. Sedan åkte jag och mor till Mormor och hälsade på :) var ett tag sedan jag träffade henne så det var ju självklart kul.
15.45 åkte vi till ICA för att handla innan dom stängde och hämta brorsan ;P och eftersom det är lite jobb efter stängning så fick vi sitta ute och vänta. Och medans vi väntade så stog det en häst med vagn vid kyrkan med ett bröllopspar i :) Såg riktigt mysigt ut! Saknar ridningen .. får gå och hälsa på på Gärdet och se hur dom har det nu för tiden :) har inte varit där sedan jag hade min häst, och det var i 8an! 4 år sedan, tiden går snabbt!
Sedan kom vi iaf hem då Daniel och Anneli skulle packa och vi skulle skjusa ut dom till Björnsholm, så det blev bara att åka dit, igen!
Till slut kom vi hem lagom till att far kom hem så det blev lite mat :) Efter det tog mor och jag en sväng med Roxy, skönt att komma ut och gå lite efter maten. När vi sedan kom hem satte vi oss och kollade på "Stolthet & Fördom" med lite snacks.
Och nu så är jag här! Men vi känner inte riktigt för att lägga oss ännu så vi sätter oss vid TVn lite till och pratar :)

Vi ses åter igen imorgon!! Natti



Roxy

Nya inköp ..




Fick ju min jacka och jeans igår också ;) nice!!

15 Augusti

Home again!! känns skönt, men ensamt utan Johan :( ska iaf kolla på "Freaky Friday" med Anneli och syrran nu ;P
Tjej kväll! ;)
 Även om jag verkligen hatar Lindsay Lohan så duger väl filmen .. ;P


För övrigt så har jag klippt mig idag :) Johan också på People. Klippte inget speciellt utan toppade bara lite. Jag vill få håret att växa ut! Vill ha långt, vågigt hår! Så det är bara att jobba på ..

Känner även ett sug om att åka till Linköping och shoppa! Är så less på de plagg jag har, måste bli lite ändring.
Men det blir ju tyvärr inte än på ett tag med tanke på att jag är pank! Men så är det ju ibland (suck)
Imorgon ska jag ta det lugnt, får se om man kanske kan hitta på något skoj så att man inte sitter hela dagen och segar, det tycker jag inte om! Måste ju få komma ut och röra på mig lite ;) Gå lång sväng med hunden.
Men mer får ni veta imorgon, natti på er!

14 Augusti

Jaa, nu var det ett tag sedan jag skrev ;P jag är i Västervik hos min pojkvän och tyvärr så har inte internet fungerat så bra här så det är därför jag inte skrivit på ett tag. Men idag funkar det bra!

Jag har ju då varit med Johan sedan i fredags, då jag slutat jobba kl 14, kommit hem och packat lite och så så åkte vi ut till Hasselö och var där till Söndagen :) Sedan åkte vi til stan och här har vi varit nu några dagar. Vi har inte gjort så mkt om dagarna, bara tagit det lugnt eftersom det tyvärr är sista veckan på sommarlovet :(
Och till alla som inte vet så kommer jag att bo hemma i Källvik under Höst-terminen, hur det blir på Vår-terminen får vi se ..
Men det blir nog att halv bo hos Johan också ;P

I måndags träffade jag Jöneryd ;P det var ett tag sedan så det var riktigt kul ;P fick träffa hennes vovve Mandie också, en riktig sötnos!! Nu vill man själv skaffa valp (A) I torsdags gick vi även en sväng när jag och Johan gick på stan, men det började ju sedan blåsa upp något ;P

Vädret har ju varit lite fram-o-tillbaka i veckan, och det är ju typiskt för jag vill bada!! Usch säger vi till vinden. Det ska vara sol och värme!!

Men som sagt, det har inte hänt så jätte mkt i veckan, känner mig rätt lat så det kan ju vara en orsak ;P

Men imorgon blir det att åka hem till Källvik och familjen igen :) längtar lite hem faktiskt ;P så kan det ju vara.
Så får vi se om Killing kommer på söndag ;)

Men nu har jag inte så mkt mer att säga, ska väl irritera pojken som ligger och sover här brevid ;)
Ses!

6 Augusti

2 dagar kvar att jobba, imorgon eftermiddag, och på fredag förmiddag. Nice! Känner suget efter att få vara ledig nu, ligga i sängen till 10(kanske ligga lite längre), ligga ute i solen, om det är någon vill säga, och vara med Johan såklart :)
Han kommer till mig imorgon kväll, längtar <3
På fredag åker vi ut till Hasselö för på Lördagen är vi bjudna på middag igen utav Johans föräldrar ;P
Samma ställe, samma buffé(riktigt goda buffé) som VIS helgen. Så det tror jag nog blir nice.

Det känns som om det är mkt nu jag vill göra nästa vecka när jag har slutat, vill vara med kompisar, vara med Johan, åka till Ullared, åka till Stockholm, åka till Linköping, åka Lååååååångt bort! ;P det har jag alltid velat! men som vanligt med vår familj då kommer vi inte så långt tyvärr. Så det är väl bara att drömma på ;)

Men nu så blir det nog lägg dags och samtidigt kolla på Sex and the City filmen ;P kollade lite igår kväll men slocknade ju såklart. Har verkligen fastnat vid serien nu :D har inte varit så jätte förtjust i den innan, men men, förändringar är kul ;) tycker iallafall jag. Vill ha mkt förändringar, men 1 i taget, det ska inte gå för häftigt fram.

Natti!

5 Augusti

Grattis gumman på 17 års dagen :)

 
Gammal bild, jag(v) Amanda(h)

Ja du Amanda, idag blir du 17! När du och jag träffades (för 7 år sedan!) har vi inte klarat oss utan varandra. Du är min bästa vän och för mig kommer du allt att vara speciell! Jag hoppas att du har en bra dag :) Vi får ta och hitta på någe skoj nästa vecka när jag äntligen är ledig ;)
Älskar dig Hjärtat <3

Annars så har jag kommit hem från jobbet ;P (för 1,5 timme sedan då men iaf). Har ätit med familjen, lite bacon och makaroner. Smakade faktiskt bra en dag som denna, för vilket trist väder vi har fått! Men, om man tänker positivt(som jag gör) så är det ju en perfekt dag att kolla på film och slappa! Men det är en sak jag saknar, och det är Johan :( men men, så blir det ju tyvärr när man jobbar.
Nu har jag iaf bytt om till mjukis så nu ska jag sätta mig vid en film :)

4 Augusti

Idag har det varit som andra dagar, typ. Jag har jobbat från kl 14-20 så mitt huvud känns som bly! Man är rätt trött på att se människor nu ;P Inte så kul att jobba eftermiddag, man kommer hem sent och om man ska jobba förmiddag nästa dag (som jag nu ska) så känner man att man typ måste gå och lägga sig redan! Ingen kul känsla, vill vara med familjen lite. Johan åkte hem idag med bussen 13.45, så han behövde inte sitta hemma och vänta på någon buss ensam :) Ikväll skulle han spela match, hoppas det gått bra, jag har bara typ sett johan spela 1 match iår, förra året tittade jag på flera matcher än vad jag kan minnas ;P vill ju vara där och heja på han! hehe. Men nu sitter jag hemma, har precis bytt om till mjukis så jag kan slappa lite. Tänkte ärligt talat lägga mig vid TV:n lite, kolla om det är något bra ikväll, brukar ju tyvärr inte vara det(om man inte har 6:an). Men är så trött att jag somnar väl säkert, så då kan man ju lika gärna lägga sig i sängen och kolla på någon film på datorn :) Men först ska jag väl få i mig något, en macka eller så.

Imorgon ska jag jobba igen, får se vad jag hittar på efteråt. Hej svejs tills dess!

2 Augusti

Grattis Mor, mormor och Syrran Karin dagen!

Dagen har inte varit allt för jobbig, turisterna börjar resa härifrån den här veckan så det har inte alls varit så stressigt :) och det tycker jag är riktigt skönt! Klarar inte av pressen ;P men känner nu att jag vill ha lite sommarlov, har typ jobbat hela sommaren så tycker inte riktigt att jag har fått njuta. Men det är ju bara 1 vecka kvar nu så jag hoppas att Håkan inte ringer efter mig efter veckan gått! Han kan verkligen få klorna i en ibland, och mig använder han till städning ;P Så kul är det inte att städa, och framför allt inte nere på gymmets toaletter .. Men man får ju pengar ;P

När jag kom hem ca kl 14 så satte jag mig lite vid TV:n(regnade ju ute) och väntade på att Johan skulle höra av sig och säga att han och Daniel snart var hemma :) Men dom kom inte hem förens kl 16 ;P så jag satt och kollade på "Älskling, jag krympte barnen" på 5:an :) dom filmerna är ju så bra! Evigheter sedan jag såg dom. Nu ska Johan och jag snart lägga oss, Johan sitter och lyssnar på Elton John på min gammla laptop och jag vid den jag ska köpa av Anneli ;P Nice nice.
Ska upp och jobba förmiddag imorgon igen så Johan får ligga och slappa lite ;D Men kommer ju hem kl 14, så om det är sol imorgon(som jag hoppas) så ska vi gå och bada :) Men nu blir det sängen så att det inte blir för sent!
Natti & händerna över täcket ;)

3 dagar ..

Först vill jag nämna att Johan och jag firar 15 månader idag :)



Onsdag

Dagen började då med att jobba, fick på mig 2 klagomål idag om att butiken suger för att det inte finns några varor. JÄVLA turister!! Tror dom verkligen att ALLT ska finnas som dom ska ha? Vi är ingen stor butik, det är ju bara lilla lilla Loftahammar! Och i sommar har det nog varit rekord med antal turister, varorna tar slut, så är det! Vi får ju 3 leveranser med varor i veckan, dom kör endast ut vissa dagar, och för att man har fått varor så betyder det inte att butiken ska vara fylld på 3 sek! Jag blir så trött! Alla människor skulle fan få jobba i en livsmedel butik en dag för att fatta hur hårt vi verkligen jobbar för att det ska finnas varor, att folk ska trivas och bli vänligt bemötta, men nej nej, här ska det bara klagas!
+ en annan sak, visst finns det ICA bank men butiken är ingen jävla bank!!

När klockan till slut blev 2 åkte jag, mor, syrran med pojkvän till Västervik. Vi släppte av syrran och pöjken vid Netto och fortsatte till Lagret. Där blev det två inköp; 1 grå munktröja och 1 par gråa mjukis byxer jag kan dansa i^^
Sedan släppte mor av mig vid Johan :) kl 21.15 kollade vi på "The dark night" på bio, den var så jävla bra! Hyllning till Heath Ledger!!

Torsdag
Gick på stan med Amanda och hennes Johan ;P Amanda hittade mkt kläder som hon tyckte passade mig så det blev lite inköp (imponerad); 2 tröjor, 1 par shorts, 3 par trosor, 4 par strumpor, på Åhlens hittade jag nagellim som jag läänge letat efter! så nu ni era jobbiga nagelsprickor, nu är det slut! (man kan ju hoppas att det funkar^^).
Riktigt varmt och härligt har det ju varit idag också! Så ska det vara ;) Jag och Johan slocknade iaf på eftermiddagen på soffan, hehe. Sedan köpte vi pizza (jag åt en halv barnpizza) och kollade sedan på "Hide & Seek" äcklig film ...

Fredag(idag)
Dagen började att johan skulle gå upp runt 9 för att hämta sitt synt hos kasper, Johan skulle spela orgel någonstanns, några psalmer så på morgonen ringde hans orgel lärare och ville att Johan skulle spela en extra psalm, så ist för att jag fick sova fick jag ligga och vara irriterad över att Johan sitter och spelar piano, tidigt på morgonen!! Men jag vet, jag vet att han var tvungen men det var ändå inte kul. Känns som jag inte har fått sovit ut någon morgon på ett tag :( Sedan åkte han iaf och jag satt ensam kvar och kollde på tv. Runt halv ett kom han hem igen och vi bestämmde oss för att äta något innan jag skulle träffa Matilda kl 2 på stan :) Vi åt kyckling, mums.
Så blev kl 2 och jag tog min cykel ner till stan. Matilda och jag tog oss lite kulglass och satte oss vid hamnen och pratade om allt mellan himmel och jord. När klockan sedan blev halv 4 så bar jag mig upp mot Johan igen, för kl 16.10 går bussen mot Loftahammar (byte i Gamleby då men). Bussarna var som 2 jävla bastun! Fy vad varmt det var. Så när jag till slut kom hem så gick Anneli och jag ner och badade :) Vatten var så härligt! När vi sedan kom hem tog Anneli duschen först, så medans jag väntade plockade jag ner kläder i min byrå som jag har, med hjälp av far, limmat ihop lådorna så dom inte ska lossna lite här och var när det ligger fullt med kläder i :) Till slut fick jag hoppa in i duschen och åter svalka av mig. Sedan har jag inte gjort så mkt, bara tar det lugnt eftersom jag ska jobba förmiddag imorgon :( hoppas det inte kommer fler gnäll kärringar ^^ Men nu ska jag ner till köket och ta mig någon macka eller så :) dom gaper så efter mig ;)

RSS 2.0