30 September

Vilken dag! Jag är helt slut i kroppen! Danspassen blev riktiga konditions pass ska ni veta! Men det känns ju bra, på sätt och vis, man får ju bättre kondition men man får också ordentligt med träningsvärk ;P Kändes riktigt bra idag på streeten, energin bara flödade. Blev inte så mkt gjort på Projektarbetet idag, vart ist diskuttion om Top model ;P med det vi ska jobba med nu jobbar jag bättre med hemma.

Jag sitter hemma i källvik nu, kollade på Desperate Housewifes, men syrran ville ju se Andra avenyn repris så jag lät henne göra det, det var väl snällt av mig? ;P Jag håller ändå på och packar eftersom jag ska sova hos Johan imorgon. Jag är så trött på morgorna så hinner inte packa då. Bara det att jag vet ju inte vad jag ska ha på mig imorgon heller .. aja, det fixar jag till slut.

Älskling och jag firar ju 17 månader imorgon!! <3 så det blir att laga middag och mysa :)
Också! Så är det idag 31 dagar till jag fyller 18! Nice nice! Ska troligen åka till Daniel och Anneli dagen efter och gå på krogen med dom i Linköping. Längtar!!

Idag kom jag på en sak också (eller inte egentligen bara idag) Varför börjar butiker och annat redan prata om julen?!
Hösten har ju precis börjat! + att jag inte hunnit fylla år än ;P Julen kommer efter! När jag var inne på ICA här i loftahammar och gjorde en sak åt mor, så stog det en vagn full av låtsas paket, en tomte m.m
Varför ha så bråttom? Njut av höstens alla glada härliga färger ;D Det gör iaf jag.

Ne men ska nog fortsätta packa så det är klart. Ska prata med mor lite också och sedan ringa Johan :)
Vi ses imorgon igen ;)
Natti!

29 September

Usch vilken seg måndag det har varit! Imorse vaknade jag 6.20 så det blev att stressa!
Men som tur hann jag till bussen :) Första lektionen var det ju prov(bilkörkort) och det gick bra, tyckte jag ;P
Sedan var det 2 timmar till jag började så Johan och jag cyklade hem till han och jag somnade. Sov bara 4 timmar inatt så har varit ganska trött .. Väl i skolan möter jag först på Jöneryd och sedan projekt kollegerna Matilda och Richard ;P Och då gick vi och åt innan vi började med arbetet. Mötte på Killing också¨, som vanligt var full av energi ;D

Nutida konsten var idag segare än någonsin! Jag hängde typ inte med vad Martin sa alls, satt bara i mina egna tankar.
Väl hemma igen hos Johan så tog vi oss lite mat innan Johan skulle iväg och bowla. Dansen var ju tyvärr inställd idag, Annika sjuk, så det blev ju att sitta hemma och sega. Jag som kände för att dansa!
När det inte var något bra på TV så kollade jag på Aladdin. Alltid mysigt med Disney filmer ;)

Nu har jag precis kollat på Top Model 10 och känner mig väldigt trött. Johan verkar också ganska trött så det blir att lägga sig tidigt idag. Lika bra med tanke på att man inte sov så mkt inatt.

Morgondagen börjar med 2 pass dans, ska bli nice så behöver lite krafter till Streeten ;)
Natti på er!

28 September

Söndag igen och den spenderas som alla andra söndagar, att bara slappa. Johan och jag var och åt hos hans farföräldrar kl 12, sedan när vi kom hem gjorde vi inte mkt alls. Kl 16 skulle Johan iväg och spela fotboll, och jag, 10 min senare åka med bussen hem till Källvik. På bussen mötte jag en väldigt trött Filip som somnade direkt, han skulle ju bara till Almvik också så precis när jag tänkte väcka han så vaknade han. hehe det var ju tur.

I Björnsholm stog mor och syster och väntade och vi åkte hem. Väl hemma visste vi inte riktigt vad vi ville äta så far föreslog att vi skulle äta från pizzerian, men jag åt ju kebab igår! Men tog en hamburgare, men åt inte äns hälften av den. Den fick Roxy äta upp ist. Nu sitter mor, syster och jag och kollar på Shrek, det var väl inte tanken från början. Jag måste egentligen plugga till prov imorrn, Bilkörkorts teorin. Har 111 sidor att läsa! blää .. men minns det mesta från lektionerna ;P
Så sitter och läser igenom lite grann medans syrran envisas om att titta på Andra Avenyn som jag tycker är skit tråkigt.

Jag är inte fullt frisk ännu heller, men nu räcker det med att ligga hemma. Men frågan är om jag ska dansa imorgon .. känner att jag måste men det är inte så kul att dansa när man är  förskyld och inte så jätte pigg ;/ så får se.

Men måste fortsätta plugga nu. Natti på er!
See ya!

27 September

Lördag kväll och jag sitter med Johan framför TVn och kollar på Braveheart. Älskar filmen! Dom slåss verkligen över något som är viktigt för dom, frihet! Bara att slutet är så hemskt ...

Jag börjar väl bli lite friskare nu. Hade lite jobbigt inatt bara, vaknade 4 gånger på grund av hostan. Ett tag kände jag bara att jag inte kunde försöka sova mer, så satte mig vid datorn lite. Medans jag satt där pratade Johan i sömnen, lr ja, snarare mumlade ;P sötisen. Men jag kom till slut i säng, runt halv 3 på natten. Inte bara hostan som håller mig uppe om natten, det är ju såklart en massa annat skit man ska grubbla över. Försöker hålla tankarna ute, för orkar inte med det längre. Det ska alltid vara något.

Men men .. Idag hade Johan och jag tänkt att gå ner på stan och kolla på skor, mest till Johan ;P Men vi smarton kom ju ner vid kl 3 då alltinf stängdes! Bra jobbat. Så vi gick runt lite istället. Vi promenerade i 2 timmar lite här och var. Väl hemma gjorde vi inte så mycket. Bara tog det lugnt :) Och det har vi nu gjort hela kvällen, ätit lite snacks och tittat på TV.
Blir nog att lägga oss snart.
See ya!

25 September

Idag är det en speciell dag, det är nämligen min syrras födelsedag!!
Grattis Matilda på 15-års dagen!



Som vi pratat om i några dagar så blev det att jag, mor och syster åkte till Linköping idag. Jag som gått och blivit sjuk igen fick väl ta det lite lugnare. Är ju egentligen inte meningen att jag ska åka iväg när jag är sjuk. Hostan gör så att jag får ont i huvudet och i magen. Börjar få feber också :/ Dumma jag som ger mig ut! En del inköp blev det iaf.

Vi kom hem runt kl 17.30 och då väntade farmor, farfar, Carina och Kenneth på att uppvakta Matilda. Så det blev lite smörgås tårta, som jag inte åt av, och inte förns nu åker dom hem ;P Jag börjar känna mig hängig men imorgon ska jag fan gå till skolan! Bara en lektion som är 2,5 timme lång, Digitalt skapande.

Imorgon kväll tänkte Johan och jag ha lite mysigt, så vi ska äta på China och sedan mysa framför en film.
Saknar pojken <3

Men det var allt för idag ;P
See ya soon!

24 September

Jaa, jag har ju då gått och blivit sjuk, igen! Halsen kliar så host-attacker kommer ofta. Så den här studiedagen har jag suttit hemma. Kul. Blir att vara hemma imorgon också. Men syrran fyller ju år också ;D det är nice! Och vi hade planerat att åka till Linköping, så jag får ta det lite lugnt.

Veckan har väl varit okej. I måndags var det dags för skolfoton, sittandes blev man iår, ska man vara så kort för?! ;P
När fotografen skulle ta poträtt tog hon endast ett så var det klart. KUL! kommer se förjävlig ut! Jag som hoppades på bra kort iår, har inte sparat korten från 1an & 2an. Har bara 9ans. Så får väl hoppas ... ;P 

Men hoppas att förskylningen och skiten försvinner snart så man kan vara pigg och glad igen.
Vi ses!

20 September

Idag har det varit en riktigt skit dag! Fick mensvärk imorse, den värsta jag varit med om! Det är ju så att alltid när jag får mens får jag mensvärk, alltid! Skit jobbigt, framför allt om det är skola, smärtan är ju hemsk och känseln i benen försvinner, kan inte stå eller slappna av. Usch, hatar skiten. Så det man hade tänkt att göra idag gick ju ner till botten, blev ju att åka hem itället. Tyckte synd om Johan, han har alddrig riktigt varit med när värken riktigt kommit igång, hans visste ju knappt vad han skulle ta sig till men han var så gullig och ringde mor och stannade hos mig. Älskar honom så <3

Så Daniel, som ändå var i stan, hämtade mig och vi tog gamla vägen hem. När vi till slut var hemma la jag mig och sov 1 timme, vaknade av att mor kom in för att titta till mig och säga att det snart skulle bli mat. Sedan låg jag kvar i sängen och väntade på att Daniel skulle bli klar i duschen så att jag kunde duscha, kände mig riktigt ofräch! Sedan gick jag ner och höll mor sällskap i köket. Mådde ganksa illa innan maten men jag kände att jag behövde få ner lite mat i magen, blev ju ingen frukost eller så.

Kl 20 var det Svensson Svensson på 1an, men den serien har börjtat gå för långt, eller snarare Gustav, blir ju nästan bara irriterad av att titta på de! Han är så på. Kl 20.30 var det En timme med Björn Skift som mor och far ville titta på, jag var väl inte riktigt intresserad, så jag gick hit en sväng, såklart ;P
Ska väl kolla på en film sedan och bara slappa, har fortfarande lite ont i magen så vill för det mesta bara ligga ner.
Ne, ska ta och gå ner igen och kolla om det är något bra på TV :)
Vi ses!

19 September

Fredag ÄNTLIGEN! Som jag har längtat ;P Imorgon får jag sova ut ordentligt, det är jobbigt att gå upp kl 6-7 på morgonen, hela veckan lång. Dagen är ju inte så lång eller "kämpig", är endast 2 lektioner Digitalt skapande och Bilkörkorts teori. Båda ämnena är väl sega som så men skoldagen går snabbt mot sitt slut.

Johan och Jocke ska lira dator i helgen så jag sitter väl mest bara brevid och kollar på ;P Idag ville dom iaf äta på Corner, som jag redan gjort en gång den här veckan! Så kände mig lite tjock där ;P Och imorrn vill dom äta pizza! Kan iaf säga att det lär nog bli något annat för mig ;P mådde fan illa efter hamburgaren förut^^
Men den här kvällen har vi suttit vid varsinn dator, kollat på film och varit ute en sväng för att få luft :)
Men nu börjar jag bli trött och riktigt längtar till sängen, för imorgon ska jag sova så länge kroppen vill! Känner att jag behöver det.

Får se vad som händer imorgon, pratade med Killing om vi skulle hitta på något :) men vi får se hur det blir med det. Har funderar på att gå ner lite på stan också och kolla om man hittar något. Får ta och åka till Linköping snart! Får ju lön på Torsdag.
Men nu blir det att sova ;D Natti på er!

16 September

Som alltid på tisdagar börjar dagen med två pass Dans ;D Street och Imp & komp.  Var riktigt kul idag på Imp & komp, man skulle välja mellan rep, boll, töjbart typ eller lätt och fladdrande tyg som skulle inspereras till en dans. Malin och jag jobbade ihop, och det gick ju bra ;P Men som vanligt efter dansen så är det ju stressigt att hinna äta innan kl 12 när man slutar dansen kl 11.25, då man ska hinna duscha, göra sig iordning och äta ;P Något stressigt med tanke på att vi skulle träffa Per idag också, så det var ju bara att säga till att vi dansare var sena, idag igen ;P men men.

Håla var det ju sedan då, kl 14.20 börjar svenskan som är lång osh seg. Hade en sovande Johan brevid mig <3
När svenskan var slut cyklade vi hem och jag funderade på vilken tid jag skulle åka hem. När jag sedan pratade med mor fick jag veta att Henke och hans mor skulle åka till oss för att hämta saker han glömt i helgen ;P så jag hörde av mig till dom och fick åka med.

När vi började närma oss Loftahammar och låg på en raksträcka såg vi ett stort svart tjockt moln bildas i kröcken vi började närma oss. Röken kom ifrån en grå BMW som stog vid vägkanten med en man i. När vi vevade ner rutan för att fråga vad som hänt hör man hur bilen spinner och röken blir bara tjockare!! Ulla(Henkes mor) tänkte att hon skulle försöka köra igenom röken för att komma förbi så såg vi inte ett piss och röken bara välde in i bilen eftersom hon glömde stänga fönstret. Man värkligen kände hur röken kom ner i lungorna! Men mannen lyckades till slut stänga av bilen och röken slutade bildas. När vi vevade ner rutan så bara skrek han till oss: "Jag kan inte stänga av den! "
Jag var jävligt rädd för att bilen skulle explodera! Det verkligen lät som om den skulle göra det! Jag hostade typ hela vägen hem sedan och det riktigt stank rök i bilen. Usch!

Men nu har man varit hemma ett tag men tyvärr känner jag mig inte så glad. Det är så mkt nu som händer .. Ska det någonsin få ett slut? Hur ska det bli? När det inte längre finns någon lycka så gör man allt för att få tillbaka den, men ibland är det som om det finns någon/något som hindrar en .. Jag vet inte vad jag ska säga längre, jag vet inte hur jag känner eller vad jag tycker. Jag vet ingenting. Men en sak vet jag, ni är inte lyckliga och ni får själv bestämma hur ni blir åter igen blir det.. Ibland kan det vara bra med en förändring, det kan vara en ny start. Men andra tror att det är slutet ..

15 September

Idag har jag varit trött. Är redan så skoltrött! Men det är bara kämpa, är ju bara 9 månader kvar till studenten ..
Dagen började med att stiga upp kl 6 för att hinna med bussen kl 7.20. Kl 8.20 började Bilkörkorts teorin som var en riktigt seg timme idag, usch. Sedan började jag inte förns kl 11, då det var projektarbetes dax. Matilda, Richard och jag möttes vid skåopen och beslutade oss för att äta på stan ist för skolmaten som var äcklig. Vi har ju ändå 3 timmar på oss så det är ju lungt. Så det blev att vi gick till Café kannan, tog oss varsinn smörgås, varm choklad(jag och matilda) och pratade lite. När vi sedan öppnade blocken såg vi på planeringen att vi skulle har pratat med lärare idag så det var ju en miss ;P haha, så vi flyttade det till imorgon och påbörjade det vi egentligen skulle göra imorgon.

När klockan började närma sig 13 så gick vi in till Ogräs, som Richard ville, och han hittade rätt mkt han ville ha ;P Jag hittade även lite ;D En t-shirt, ett par jeans från Acne och såklart sånna beiga byxor som alla går runt i ;P Blir att önska till man fyller år då. Är rätt mkt jag önskar mig nu kom jag på, också att det är dyra saker(vissa)!
  • Kläderna jag hittat på Ogräs.
  • Sex and the City boxen.
  • Grey´s Anatomy boxarna.
  • En digital kamera.
  • Mer kläder.
  • Smycken av olicka sorter.
  • m.m

Och man vet ju inte om det blir mer ... ;P lyckas alltid komma på saker med tiden.
Kl 14.50 började ju då Nutida Konst där vi håller på med begreppskatalogiseringar av ord från dans/musik/teater. Inte kul. Vi fick dessutom extra ord idag så då blev det att leta mer efter förklaringar ;P men det var många ord inom dansen så då kunde man ju iaf dom flesta :) När lektionen sedan var slut cyklade Johan och jag hem i regnet. När vi kommit hem virade jag in mig i täcket och satte mig för att kolla på Smalville och sedan på Top model 4. Sedan åkte Johan till bowlingen.

Egentligen ska jag ju vara och dansa nu men diktanalysen som vi håller på med i Svenskan ska vara klar imorgon så jag kände att jag verkligen behövde sätta mig ner med den och försöka göra det bästa utav saken. Jag suger ju på analyser! Och dikter är ju inte direkt enkelt ;P vissa kanske, men det finns ju dom som man inte fattar ett dugg av! Och så känner jag med dikten vi håller på med nu ;P men som sagt, jag försöker göra det bästa av det.
Så ska väl jobba vidare :)

Vi ses!

14 September

Klockan är mycket men jag kände att jag verkligen ville skriva om 60 års festen som var igår!
Det är ju så då att min bror har nyligen fyllt 20 år, + 2 av hans kompisar ;P Sibban och Henke. Så dom hade satt ihop en fest där dom bjudit familj och andra vänner. En riktigt kul fest blev det! Kom mycket folk och alla verkade nöjda :)
Också är det alltid lika kul och träffa Daniels kompisar, det är speciella kompisar han har kan jag lova ;P
Men det blev lite kallt så till slut gick jag, Johan, kusin David och hans tjej Therese hem till oss för att sova :) Somnade direkt ;P

Idag vaknade jag ca kl 10 och gick till köket för att ta mig lite Oboy. Sedan gick jag och lade mig brevid mor i hennes och fars säng och kollade på Tv. Men somnade strax efter jag lagt mig ;P Steg upp ur sängen runt 13.45, behövde sova kände jag ;P
Sedan städade jag lite på rummet, duschade och satta mig vid datorn lite, saknade Johan som blev hämtad kl 8.15 imorse. Blev att tvätta lite också, har ju inga rena kläder till imorrn annars ;P
Men nu ska jag lägga mig för att sova, är lite sent uppe ska ju upp om 6 timmar ;P tråkig skola imorrn ...

Natti på er!

12 September

Ännu en morgon med att stiga upp ur sängen kl 7. Usch, är så trött när jag går upp! Om dagarna också :/ Kallt har det varit också! Första lektionen var ju Digitalt skapande, i 2,5 timme! usch ... idag fick vi testa på photoshop(första gången) och göra lite folk som skulle dansa typ .. en tant, en fisk och en gubbe med häng pung, intressant ... När lektionen äntigen var slut var det mat, helt okej mat för en gångs skull. Sedan cyklade jag och Johan till Trafikskolan för att ha körkortsteori kl 11.50.
När den var slut åkte vi hem till Johan, slappade lite och vid kl 14 åkte vi med bussen hem till Källvik :) Proppfullt i både första och andra bussen, men den sista är ju som vanligast den jobbigaste med alla snorungar från Överum(ungar från loftahammar som går på högstadiet i Överum). När vi kom hem satte jag igång Batman medans Johan har börjat nörda främför Tibia! Skulle inte sagt att han fick sitta en dag .. nu lär jag ju aldrig få bort honom från det ;P
Men nu kom mor hem så det blir väl att fixa maten nu :) Lövbiff, mums!

11 September

Nu sitter man ensam hemma hos Johan igen ;P sitter och kollar på Top Model på 3an. Johan kommer inte hem förens kl 7 så det blir väl att kolla på TV och sitta vid datorn ;P brukar bli så ;D

Dagen har varit seg. Imorse ville man inte gå upp ur sängen, var jätte trött. På bussen sov jag typ hela vägen. Dagen började då med dans, vi dansade gamla godingar, Pirates och Do something ;P gick rätt bra faktiskt ;D Sedan var det ju Imp & komp och vi gjorde lite övningar, sista övningen var inte rolig, man fick en dansare som man skulle göra en kombination till på 15 min efter temat Splittrad. Kombinationen blev väl helt okej iaf ;P men man blir stressad! Som Emma säger, det är bara att säga Ja till allt som kommer, men det är inte så lätt när det inte kommer någonting alls ;D
Efter vi duschat, gjort iordning oss och ätit skulle vi pratat om våran slutproduktion/föreställning, men Malin och Sanna skulle prata projektarbete med Per så jag och Richard satte oss och små pratade lite vad vi ville göra på föreställningen och lite annat allmänt. 14.45 började svenskan och Anna skulle prata med oss om våra uppsattser vi gjort. Det gick bra för min del ;D När man inte pratade uppsatts skulle man analysera en dikt och det gick ju inte bra såklart ;P haha så får försöka mig på det i helgen. Nu känner jag bara för att lägga mig ner lite och bara vara lat.

Vi ses!

10 September

Brorsan fyller 20 år idag! GRATTIS!!!
20 år! Wow åren går fort nu alltså ;P

Så efter skolan åkte familjen till Linköping för att fira Daniel och träffa Anneli. Dom flyttade ju nyligen dit så det ska bli kul.
Så när vi kom dit och tittat runt lite blev det present öppning! Johan och jag hade köpt en klocka till Daniel men såklart att Anneli skulle köpa en också! (dum Anneli ;P) Sedan blev det tårta! mums!
Men jag och Johan var hungriga på riktig mat så vi gick till McDonalds och beställde lite + till familjen.
När vi fått maten och skulle gå tillbaka till lägenheten började det regna. Till lägenheten var det en låång backe så det var lite kämpigt ;P Efter vi ätit åkte vi hem, kollade på Sex and the City och gick till sängs. Ska upp kl 6 imorgon, som vanligt ...

9 September

Dagen började med dans(som varje tisdag) som det har blivit lite ändringar på. Streeten och baletten har bytt plats, så street på tisdagar och balett på onsadgar. Men idag dansade vi modern, as kul! Gjorde en jätte kul kombination som jag gärna vill dansa vidare. Sedan var det Imp & komb där vi gjorde lite övningar. Efter dansen som slutar 11.25 blev det att duscha, göra sig iordning och äta innan 12 då projektarbetet börjar! Stressigt ja, jag behöver tid på mig med tanke på att jag oftast är stressad i vanliga fall, så lite butter var jag. Vi pratade lite med Per om vår planering och lite annat som ska göras.
Sedan var det ju såklart lite håla(som varje dag). Innan svenskan satte sig Matilda med sina natur kompisar och jag hängde på. Dom satt med "Geni kuber" (som jag från och med nu kallar dom) och en löste en kub på 17 sek! Intressant ..
Så jag hade ju helt och hållet hamnat fel!

På svenskan skulle vi analysera dikter, inte kul alls, om det är något bland saker jag inte kan så ligger det långt upp på listan! När lektionen äntligen var slut så åkte vi hem till Johan och satte oss och bara tog det lugnt. Dom senaste dagarna har jag varit så trött!! skit jobbigt. Vi åt lite senare på Pizzeria Vicktoria. Jag tog en kebab tallrik men ångrade mig strax efter jag ätit. Men får tänka att det är veckor sedan jag åt från Pizzan ;P haha
Kl 19.45 blev det att ta bussen till Gamleby och bli hämtad av mor. Har inte gjort så mkt sedan jag kom hem, försöker slappna av lite. Men om 10 min börjar Sex and the City och det ska jag ju självklart se! Sedan blir det sängen för min del ;) Ska ju upp kl 6 imorgon så ...
Imorgon efter skolan blir det ju att åka till Linköping och fira bror min som fyller 20 år!! Måste ju se hur dom har det där också ;D Så det blir ju kul. Men nu börjar jag bli seg i huvudet så ha det bra!

Natti

8 September

Idag har det varit riktigt segt! Börjar skolan kl 8.20, 1 timmes lektion. Kl 11 har jag projektarbete till kl 13.50 men det vi skulle göra idag var typ klart så det var inte så mkt mer vi kunde göra ;P så vi satt i Cafeterian och bara samtalade till kl 13.40.
13.50 började sista lektionen, Nutida konst (booooring!) och då kom SYV Lena Sundell och berättade om Högskoleprovet.
När Lena var klar läste vi ett häfte där det stog om en man som målat av profeten Mohammed, som är förbjudet, så han hade ju såklart fått en massa hot på sig och det säger jag ju bara är helt idiotiskt när man vet konsekvenserna. Han målade nog bara Mohammed för att få uppmärksamhet, som Bengtsson sa.

Efter skolan gick Johan och jag ner på stan. Jag skulle ta ut pengar och köpa en liten sak ;P hemlis! hehe.
Sedan begav vi oss hem, åt mat och åkte sedan åt varsitt håll, Johan till Bowlingen och jag till dansen. Jag var ju sjuk förra måndagen så missade ju dansen så det var lite svårt att hänga med i kombinationen som dom ändrat lite på och kommit en bit vidare på ;P men det var bara att hänga på, mot slutet gick det iaf bättre.
Nu sitter jag hemma hos Johan, har precis duschat och sitter nu här :) Och jag är trött!! Känner att jag behöver mer sömn ..
Men ska väl antagligen titta lite på TV, Johan sitter och nördar vid en Pokémon film han laddat ner ;P min lilla nörd <3
Sedan ska jag iaf sova, om jag inte lägger mig i sängen och kollar på TV ;P vi får se!

Natti på er!

7 September

Idag är det söndag och det har varit en riktigt seg dag. Vaknade runt kl 11.30 av att Johan fibblade efter min mobil i min väska. Tydligen ringde mor så det var bara att ringa upp ;P Sedan låg vi väl kvar i sängen i någon timme.
Plötsligt knackade Ulf på dörren och sa att det var mat om 30 min och jag var inte ett dugg hungrig! Det är söndag och jag vill sova!! Men det var ju bara att stiga upp och klä på sig och vid matbordet se ut som ett nyvaket lik.
Efter maten hoppade Johan och jag in i duschen och sedan tog på oss mys-byxer för att sedan sätta oss framför TVn. Dom visade Mitt liv som popstjärna och även om jag inte alls tycker om Hilary Duff så duger väl filmen att se på, iaf då. Men när filmen var slut och klockan blev runt halv 6 så blev det att packa och göra sig iordning lite för kl 18.10 skulle jag med bussen hem till Loftahammar. Men det blev ju ingen buss hem.
När jag och Johan satt och väntade kom först en buss som gick till Mariannelund, efter kom en buss där det stog Ej i trafik så det var ju inget med det, men när bussen körde förbi var den full med passagerare så jag började fundera ... när kl var 18.17 insåg jag att det måste ha varit min buss så jag ringde till far och mor och berättade vad som hänt, så far ringde direkt till KLT och berättade om min situation, samtidigt som jag och Johan gick mot tåget. Plötsligt ringde KLT till mig och sa att jag skulle få åka taxi ända hem! GRATIS! Fan vad nice! (men också lite pinsamt) så vi gick tillbaka till Johan och väntade in taxin. och den kom bara efter några sekunder så jag slapp vänta.
Men det var riktigt skönt att åka gratis taxi hem ;) jag kollade också på taxametern när vi var framme som låg uppe på 900 kr! så det var ju tur att jag åkte gratis ;P När jag kom till dörren möttes jag utav Roxys skall och viftande höft, saknat sötnosen! Sedan tog jag mig lite mat och samtalade med mor och en hemsk händelse som hänt ute i lilla Loftahammar i Fredags.  Sånt som man inte vill ska hända händer ...

Just nu sitter mor och jag och kollar på Bröllop och Jäkelskap med Stefan & Krister. Riktigt jäkla kul film(teater)! Har precis gjort klart svenska uppgiften tack vare mors hjälp. Så det känns skönt att det är överstökat.

Var ju fest igår med Jöneryd ;P Nice nice! Matilda Jocke David var ju också där och Johan kom lite(mycket) senare. Men man hade ju inte så mkt att dricka så full blev man ju inte riktigt men lite påverkad iaf. Men skoj var det! Känner att jag behöver en riktig fest snart! Vill bli 18 alltså! Men på lördag blir det ju fest igen ;)

 Kom just på att jag skulle ringa Johan igen så det är väl bäst att jag gör det ;) Natti på er!

6 September

Ursäkta mig för att jag inte uppdaterat på mer än en vecka! Det är ju så att jag blev sjuk förra helgen, var hemma måndag men gick tisdag för att inte vara borta för mkt. Så har varit ganska trött den här veckan så har inte orkat sitta vid någon dator ;P men nu är jag här och skriver iaf! Sitter hemma hos Johan (ensam som oftast) som är ivävg och bowlar hela dagen, så ska till Jöneryd ikväll och festa loss! Nice nice! Känner att det behövs ;) Men för tillfället så regnar det ju så det blir väl att sitta inne tills det är fest.

Måste ju skriva att Johan och jag firade 16 månader i måndags! Tiden går ;)

Älskar dig Johan <3


Saknar pojken <3



Igår efter skolan gick Johan och jag ner på stan, jag skulle kolla hur mkt pengar jag hade och så ville jag kolla på en jacka på VeroModa, som jag sedan köpte för bara 499.45 kr! Precis en sådan jag kollat efter så det var perfekt ;P
Sedan gick vi hem och åt innan johan skulle på fotbollsmatch med A-laget, dom mötte BOIF där Johans bror spelar och min systers pojkvän. Så det skulle ju bli en intressant match tyckte jag, men Johan spelade endast dom 10 sista minuterna. Det slutade iaf 0-1 till BOIF så syrran var väl glad över att slippa en sur pojkvän den kvällen ;)
Efter vi kommit hem gick vi ner till Hemköp för att köpa god chocklad Häägen Glass! Chocolate in my heart!
Medans jag satt utanför mer Shiva kom Pelle och hälsade. Sedan kom Johan och vi gick hemåt igen. Glassen åt vi samtidigt som vi myste i soffan framför TVn. Sedan blev det att sova eftersom Johan skulle upp tidigt, så när jag vaknade imorse var jag ensam :( Men Lena är ju hemma också så helt ensam är jag ju inte :)

Uppdatering om ikväll kommer kanske ikväll lr så kommer det helt enkelt imorgon ;) Ha kul tills dess!

RSS 2.0